Elaboración de helados (Registro nro. 4157)
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fixed length control field | 01475nam a22002297a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | PE-BaUNAB |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | PE-BaUNAB |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20231012152652.0 |
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION | |
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9788494689666 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Transcribing agency | unab |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Classification number | 637.1 |
Item number | M14 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Madrid Vicente, Antonio |
9 (RLIN) | 10748 |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | Elaboración de helados |
Remainder of title | unidad formativa UF1283 del certificado de profesionalidad con ejercicios prácticos resueltos |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Madrid |
Name of publisher, distributor, etc. | AMV ediciones |
Date of publication, distribution, etc. | 2017 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 309 p. |
Other physical details | il. |
Dimensions | 23 cm. |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE | |
Formatted contents note | Capítulo 1: Los helados: definición, historia, clasificación, ingredientes y valor nutritivo. -- Capítulo 2: Materiales primas y aditivos utilizados en l elaboración de helados. -- Capítulo 3: Los aditivos en los helados. -- Capítulo 4: Microbiología de los helados. -- Capítulo 5: Fabricación de helados. -- Capítulo 6: Vitrinas frigoríficas y dispensadores. -- Capítulo 7: Envasado, extrusión y endurecimiento de los helados. -- Capítulo 8: Limpieza y desinfección en las fábricas de helados. -- Capítulo 9: Mantenimiento de las instalaciones. -- Capítulo 10: Higiene y seguridad en el trabajo. -- Capítulo 11: Formulación de helados. -- Capítulo 12: L elaboración de la horchata. -- Capítulo 13: Elaboración del yogurt y del helado de yogurt. -- Capítulo 14: Análisis químico de los helados. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Industria de helados |
9 (RLIN) | 5384 |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Helados |
9 (RLIN) | 5385 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Koha item type | Libros |
Suppress in OPAC | No |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Collection code | Home library | Current library | Date acquired | Total Checkouts | Full call number | Barcode | Date last seen | Copy number | Koha item type |
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Dewey Decimal Classification | Industrias Alimentarias | UNAB | UNAB | 07/27/2022 | 637.1 / M14 / ej.1 | 01L000000160 | 07/27/2022 | 1 | Libros | |||||
Dewey Decimal Classification | Industrias Alimentarias | UNAB | UNAB | 07/27/2022 | 637.1 / M14 / ej.2 | 01L000000161 | 07/27/2022 | 2 | Libros | |||||
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