Elaboración de helados (Registro nro. 4157)

Detalles MARC
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001 - CONTROL NUMBER
control field PE-BaUNAB
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field PE-BaUNAB
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231012152652.0
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788494689666
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency unab
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 637.1
Item number M14
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Madrid Vicente, Antonio
9 (RLIN) 10748
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Elaboración de helados
Remainder of title unidad formativa UF1283 del certificado de profesionalidad con ejercicios prácticos resueltos
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Madrid
Name of publisher, distributor, etc. AMV ediciones
Date of publication, distribution, etc. 2017
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 309 p.
Other physical details il.
Dimensions 23 cm.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Capítulo 1: Los helados: definición, historia, clasificación, ingredientes y valor nutritivo. -- Capítulo 2: Materiales primas y aditivos utilizados en l elaboración de helados. -- Capítulo 3: Los aditivos en los helados. -- Capítulo 4: Microbiología de los helados. -- Capítulo 5: Fabricación de helados. -- Capítulo 6: Vitrinas frigoríficas y dispensadores. -- Capítulo 7: Envasado, extrusión y endurecimiento de los helados. -- Capítulo 8: Limpieza y desinfección en las fábricas de helados. -- Capítulo 9: Mantenimiento de las instalaciones. -- Capítulo 10: Higiene y seguridad en el trabajo. -- Capítulo 11: Formulación de helados. -- Capítulo 12: L elaboración de la horchata. -- Capítulo 13: Elaboración del yogurt y del helado de yogurt. -- Capítulo 14: Análisis químico de los helados.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Industria de helados
9 (RLIN) 5384
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Helados
9 (RLIN) 5385
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Libros
Suppress in OPAC No
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 07/27/2022   637.1 / M14 / ej.1 01L000000160 07/27/2022 1 Libros
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 07/27/2022   637.1 / M14 / ej.2 01L000000161 07/27/2022 2 Libros
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 07/27/2022   637.1 / M14 / ej.3 01L000000162 07/27/2022 3 Libros

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