Procesos básicos de elaboración de quesos (Registro nro. 4156)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00914nam a22002177a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field PE-BaUNAB
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field PE-BaUNAB
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20231012162326.0
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 220727b pe ||||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788494689611
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency unab
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 637.3
Item number M14
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Madrid Vicente, Antonio
9 (RLIN) 10748
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Procesos básicos de elaboración de quesos
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 509 p.
Other physical details il.
Dimensions 23 cm.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Capítulo 1: Tipos y variedades de quesos. -- Capítulo 2: Instalaciones y maquinaria para la elaboración de quesos. -- Capítulo 3: Preparación de la leche para el cuajado. -- Capítulo 4: Cuajado de la leche. -- Capítulo 5: Moldeado y prensado de los quesos. -- Capítulo 6: Salado de los quesos. -- Capítulo 7: Almacenamiento y maduración de los quesos.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Quesos
General subdivision Producción
9 (RLIN) 5382
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Quesos
General subdivision Maquinaria y equipo
9 (RLIN) 5383
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Libros
Suppress in OPAC No
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 07/27/2022   637.3 / M14 / ej.1 01L000000157 07/27/2022 1 Libros
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 07/27/2022   637.3 / M14 / ej.2 01L000000158 07/27/2022 2 Libros
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 07/27/2022   637.3 / M14 / ej.3 01L000000159 07/27/2022 3 Libros

CIUDAD UNIVERSITARIA

Av. Toribio de Luzuriaga N° 379, Mz. J
Urbanización La Florida del Distrito y Provincia de Barranca
Numero (01) 735 - 6318

OFICINA ADMINISTRATIVA

Jr. Gálvez N° 557 - Barranca Numero: (01) 235 - 5815 Email: biblioteca@unab.edu.pe

Soporte técnico - Bibliolatino.com

Web Analytics Made Easy - Statcounter
Nos visitan