Técnicas vitícolas frente al cambio climático (Registro nro. 4195)
[ vista simple ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01465nam a22002297a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | PE-BaUNAB |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | PE-BaUNAB |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20231228102908.0 |
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | ta |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 220802b pe ||||| |||| 00| 0 spa d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 978-84-8476-7565 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Transcribing agency | unab |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Classification number | 634.8 |
Item number | M26 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | de Toda Fernando Martínez |
9 (RLIN) | 5890 |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | Técnicas vitícolas frente al cambio climático |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Madrid |
Name of publisher, distributor, etc. | Ediciones Mundiprensa |
Date of publication, distribution, etc. | 2019 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 175 p. |
Other physical details | il. col. |
Dimensions | 2019 |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE | |
Formatted contents note | Capítulo 1: Las altas temperaturas, el calentamiento climático, la viticultura y el vino. -- Capítulo 2: Efectos de las altas temperaturas sobre la vid, la uva y el vino. -- Capítulo 3: Estrategias, en el establecimiento del viñedo, para mitigar los efectos de las altas temperaturas y del calentamiento climático. -- Capítulo 4: Técnicas de manejo de la vegetación, para retrasar la maduración de la uva, basadas en mecanismos de competencia. -- Capítulo 5: Técnicas de manejo de la vegetación para retrasar la maduración de la uva, basadas en una menor fotosíntesis. -- Capítulo 6: Técnicas de manejo de la vegetación, para retrasar la maduración de la uva, basadas en el forzado de una nueva brotación tardía. -- Capítulo 7: Técnicas de protección contra los golpes de calor y basadas en reducir la temperatura de los racimos. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Industria vitivinícola |
9 (RLIN) | 5459 |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Cambio climático |
9 (RLIN) | 5460 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Koha item type | Libros |
Suppress in OPAC | No |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Collection code | Home library | Current library | Date acquired | Total Checkouts | Full call number | Barcode | Date last seen | Copy number | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dewey Decimal Classification | Agronomia | UNAB | UNAB | 08/02/2022 | 634.8 / M26 / ej.1 | 01L000000240 | 08/02/2022 | 1 | Libros | |||||
Dewey Decimal Classification | Agronomia | UNAB | UNAB | 08/02/2022 | 634.8 / M26 / ej.2 | 01L000000241 | 08/02/2022 | 2 | Libros |