Manual del manipulador de alimentos. / (Registro nro. 4187)

Detalles MARC
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001 - CONTROL NUMBER
control field PE-BaUNAB
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
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007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788416171408
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency unab
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.07
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Blas Gómez Gómez.
9 (RLIN) 5440
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Manual del manipulador de alimentos. /
Statement of responsibility, etc. Gómez Gómez Blas.
250 ## - EDITION STATEMENT
Remainder of edition statement 1ra reimpresión.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Bogotá:
Name of publisher, distributor, etc. Marge Books,
Date of publication, distribution, etc. 2017
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 113 p.:
Other physical details il.;
Dimensions 21 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Índice p. 3-4.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Capítulo 1: La salud es responsabilidad de todos. -- Capítulo 2: La contaminación microbiana de los alimentos. -- Capítulo 3: Prácticas higiénicas para la manipulación de los alimentos. -- Capítulo 4: La preparación culinaria de los alimentos. -- Capítulo 5: La pastelería. -- Capítulo 6: Procedimiento ante una infección o intoxicación alimentaria. -- Capítulo 7: Sustancias o productos que causan alergias o intolerancias. -- Capítulo 8: Las cinco claves de la Organización Mundial de la Salud para la inocuidad de los alimentos. -- Capítulo 9: Examen para la obtención del carné de manipulador de alimentos.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Alimentos.
9 (RLIN) 5393
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="https://www.google.com.pe/books/edition/Manual_del_manipulador_de_alimentos/ofapDQAAQBAJ?hl=es&gbpv=1&dq=9788416171408&printsec=frontcover">https://www.google.com.pe/books/edition/Manual_del_manipulador_de_alimentos/ofapDQAAQBAJ?hl=es&gbpv=1&dq=9788416171408&printsec=frontcover</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Libros
Suppress in OPAC No
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Date acquired Source of acquisition Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Koha item type Public note
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 08/02/2022 Compra   664.07 G63 2016 01L000000223 08/02/2022 Libros 10/05/2023

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