Manual de tratamiento térmico y envasado de alimentos (Registro nro. 4176)
[ vista simple ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01642nam a22002297a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | PE-BaUNAB |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | PE-BaUNAB |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20220825091313.0 |
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | ta |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 220801b pe ||||| |||| 00| 0 spa d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 978-84-946896-4-2 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Transcribing agency | unab |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Classification number | 664.028 |
Item number | M63M |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Miranda Zamora William Rolando |
Dates associated with a name | 1978- |
9 (RLIN) | 5840 |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | Manual de tratamiento térmico y envasado de alimentos |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Madrid |
Name of publisher, distributor, etc. | AMV ediciones |
Date of publication, distribution, etc. | 2017 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 621 p. |
Other physical details | il. |
Dimensions | 27 cm. |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE | |
Formatted contents note | Capítulo 1: Introducción. -- Capítulo 2: Historia de los procesos de conservación de alimentos. -- Capítulo 3: Generación de energía y equipo de tratamiento térmico. -- Capítulo 4: Instrumentación y automatización de un sistema de esterilización de alimentos. -- Capítulo 5: Enfriamiento y sanitización. -- Capítulo 6: Procesamiento aséptico. -- Capítulo 7: Microbiología de los alimentos. -- Capítulo 8: Efecto del calor sobre las características sensoriales y nutricionales. -- Capítulo 9: Sistema de análisis de riesgos y puntos críticos de control y principios del tratamiento térmico. -- Capítulo 10: Medida de la temperatura y métodos para establecer los procesos térmicos. -- Capítulo 11: Método matemático de la fórmula de Ball. -- Capítulo 12: Cálculo del valor de esterilización. -- Capítulo 13: Envases actuales para alimentos conservados por calor. -- Capítulo 14: Legislación para exportación. -- Capítulo 15: Avances en el tratamiento térmico de alimentos. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Conservación de alimentos |
9 (RLIN) | 5406 |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | Tecnología de alimentos |
9 (RLIN) | 5387 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
Koha item type | Libros |
Suppress in OPAC | No |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Collection code | Home library | Current library | Date acquired | Total Checkouts | Full call number | Barcode | Date last seen | Copy number | Koha item type | Date last checked out |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dewey Decimal Classification | Industrias Alimentarias | UNAB | UNAB | 08/01/2022 | 664.028 / M63M / ej.1 | 01L000000205 | 08/01/2022 | 1 | Libros | ||||||
Dewey Decimal Classification | Industrias Alimentarias | UNAB | UNAB | 08/01/2022 | 1 | 664.028 / M63M / ej.2 | 01L000000206 | 05/04/2023 | 2 | Libros | 05/04/2023 |