El pan la masa de todas las mesas./ (Registro nro. 4165)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 01361nam a22002657a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field PE-BaUNAB
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field PE-BaUNAB
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230512101309.0
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 220727b pe ||||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9786124147845
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency PE-BaUNAB
Transcribing agency unab
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.7523
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Esteban Oscar Gutiérrez La Torre .
Dates associated with a name 1986-
9 (RLIN) 9307
245 ## - TITLE STATEMENT
Title El pan la masa de todas las mesas./
Remainder of title ciencia, tecnología y conceptos prácticos.
Statement of responsibility, etc. Esteban Oscar Gutiérrez La Torre .
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Lima:
Name of publisher, distributor, etc. Universidad Nacional Agraria La Molina,
Date of publication, distribution, etc. 2017
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 139 p.:
Other physical details il.;
Dimensions 24 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Índices: p. 9-127.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliografía: p.129-139
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Capítulo 1: Consideraciones generales y conceptuales previos. -- Capítulo 2: Materias primas, insumos y aditivos empleados. -- Capítulo 3: Tecnologías del procesamiento. -- Capítulo 4: Mecanismos de deterioro del producto terminado. -- Capítulo 5: Introducción a la investigación y desarrollo de nuevos productos. -- Capítulo 6: Elaboración de panes enriquecidos con fibra dietaria. -- Capítulo 7: Lineamientos propios del Perú.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Industria del pan.
9 (RLIN) 5408
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Pan.
9 (RLIN) 5409
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="https://www.researchgate.net/publication/319929261_El_pan_la_masa_de_todas_las_mesas_Ciencia_tecnologia_y_conceptos_practicos">https://www.researchgate.net/publication/319929261_El_pan_la_masa_de_todas_las_mesas_Ciencia_tecnologia_y_conceptos_practicos</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Libros
Suppress in OPAC No
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Date acquired Source of acquisition Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date last checked out Koha item type Public note Copy number
    Dewey Decimal Classification     Ingeniería Civil UNAB UNAB 07/27/2022 Compra 1 664.7523 G96 2017 01L000000181 04/19/2023 04/19/2023 Libros 12/05/2023  
    Dewey Decimal Classification     Ingeniería Civil UNAB UNAB 07/27/2022 Compra   664.7523 G96 2017 01L000000182 07/27/2022   Libros 12/05/2023 Ej. 2
    Dewey Decimal Classification     Ingeniería Civil UNAB UNAB 07/27/2022 Compra   664.7523 G96 01L000000183 07/27/2022   Libros 12/05/2023 Ej. 3

CIUDAD UNIVERSITARIA

Av. Toribio de Luzuriaga N° 379, Mz. J
Urbanización La Florida del Distrito y Provincia de Barranca
Numero (01) 735 - 6318

OFICINA ADMINISTRATIVA

Jr. Gálvez N° 557 - Barranca Numero: (01) 235 - 5815 Email: biblioteca@unab.edu.pe

Soporte técnico - Bibliolatino.com

Web Analytics Made Easy - Statcounter
Nos visitan