Procesamiento térmico de alimentos (Registro nro. 4164)

Detalles MARC
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001 - CONTROL NUMBER
control field PE-BaUNAB
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field PE-BaUNAB
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-945558-9-3
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency unab
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.028
Item number M63
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Miranda Zamora William Rolando /Stoforos Nikolaos G.
9 (RLIN) 5826
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Procesamiento térmico de alimentos
Remainder of title teoría, práctica y cálculos
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Madrid
Name of publisher, distributor, etc. AMV Ediciones
Date of publication, distribution, etc. 2016
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 330 p.
Other physical details il.
Dimensions 27 cm.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Capítulo 1: Procesamiento térmico. -- Capítulo 2: Introducción los cálculos de esterilización. -- Capítulo 3: Transferencia de calor. -- Capítulo 4: Cálculos del procesamiento térmico por Ball. -- Capítulo 5: Cálculos del procesamiento térmico por Gillespy. -- Capítulo 6: Cálculos del procesamiento térmico por Stumbo. -- Capítulo 7: Técnicas térmicas de conservación de alimentos. -- Capítulo 8: Práctica del procesamiento térmico: pasteurización. -- Capítulo 9: Práctica del procesamiento térmico: esterilización. -- Capítulo 10: Aplicación del calor en la industria del banano orgánico.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Tecnología de alimentos
9 (RLIN) 5387
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Conservación de alimentos
9 (RLIN) 5406
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Libros
Suppress in OPAC No
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date last checked out Copy number Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 07/27/2022 1 664.028 / M63 / ej.1 01L000000180 05/04/2023 05/04/2023 1 Libros

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