Aditivos alimentarios (Registro nro. 4181)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 01291nam a22002297a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field PE-BaUNAB
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field PE-BaUNAB
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20220825091027.0
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 220801b pe ||||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-16898-18-3
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency unab
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.06
Item number A24
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Inmaculada Mateos-Aparicio [coord.]
9 (RLIN) 5838
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Aditivos alimentarios
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Madrid
Name of publisher, distributor, etc. Dextra
Date of publication, distribution, etc. 2017
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 314 p.
Other physical details il.
Dimensions 24 cm.
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Capítulo 1: Introducción a los aditivo alimentarios y coadyuvantes tecnológicos. -- Capítulo 2: Riesgo en el uso de aditivos alimentarios. -- Capítulo 3: Aspectos normativos y legislativos de los aditivos alimentarios en la Unión Europea. -- Capítulo 4: Regulación internacional del uso de los aditivos alimentarios. -- Capítulo 5: Colorantes alimentarios. -- Capítulo 6: Aditivos conservantes. -- Capítulo 7: Aditivos antioxidantes. -- Capítulo 8: Aditivos estabilizantes, espesantes y gelificantes. -- Capítulo 9: Aditivos emulgentes. -- Capítulo 10: Aditivos acidulantes y reguladores del pH. -- Capítulo 11: Aditivos potenciadores del sabor. -- Capítulo 12: Aditivos edulcorantes.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Aditivos alimentarios
9 (RLIN) 5430
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Industria y comercio de alimentos
9 (RLIN) 5418
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type Libros
Suppress in OPAC No
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Koha item type Date last checked out
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 08/01/2022   664.06 / A24 / ej.1 01L000000214 08/01/2022 1 Libros  
    Dewey Decimal Classification     Industrias Alimentarias UNAB UNAB 08/01/2022 3 664.06 / A24 / ej.2 01L000000215 05/13/2024 2 Libros 05/13/2024

CIUDAD UNIVERSITARIA

Av. Toribio de Luzuriaga N° 379, Mz. J
Urbanización La Florida del Distrito y Provincia de Barranca
Numero (01) 735 - 6318

OFICINA ADMINISTRATIVA

Jr. Gálvez N° 557 - Barranca Numero: (01) 235 - 5815 Email: biblioteca@unab.edu.pe

Soporte técnico - Bibliolatino.com

Web Analytics Made Easy - Statcounter
Nos visitan